Насловна Најновије Ветерани ФК „Партизан“ вечерас отварају „Божићни турнир“

Ветерани ФК „Партизан“ вечерас отварају „Божићни турнир“

147
0

Ветерани Фудбалског клуба /ФК/ „Партизан“ из Београда ревијалном утакмицом у Вишеграду отвориће вечерас „Божићни турнир у малом фудбалу“, који ће окупити 16 екипа из БиХ.

Члан Организационог одбора турнира Марко Никитовић изјавио је Срни да влада велико интересовање за турнир и да је ове године програм садржајнији, а фонд награда већи.

За освојено прво мјесто награда износи 7.000 КМ, друго 2.000 КМ, треће 1.000 КМ, док су за најбољег играча, стријелца и голмана турнира обезбијеђене награде од по 200 КМ.

Никитовић је истакао да се на отварању турнира очекује обраћање начелника општине Вишеград Младена Ђуревића и директора предузећа „Хе на Дрини“ Недељка Перишића.

„На церемонији отварања `Божићног турнира` наступиће чланови Културно-умјетничког друштва из Вишеграда, млада умјетница Анђелина Пољчић, дјеца из вртића `Невен`, након чега ће бити одиграна ревијална утакмица ветерана ФК `Партизан` из Беогарда и ФК `Дрина Хе` из Вишеграда“, навео је Никитовић.

Он је захвалио покровитељу манифестације – општини Вишеград и многобројним спонзорима који су помогли одржавање турнира.

Током ове спортске манифестације за посјетиоце ће бити организована томбола и обезбијеђене вриједне награде.

Традиционална спортска манифестација „Божићни турнир у малом фудбалу“ трајаће до 5. јануара, а утакмице ће бити игране у Спортској дворани Вишеград.

Организатор и покровитељ манифестације је општина Вишеград, у сарадњи са Фудбалским клубом „Дрина Хе“ и Јавном спортском установом „Дрина“ из ове општине. 

ИЗВОРсрна
Претходни текстУ Бањалуци јутрос нездрав ваздух
Сљедећи текстНовогодишњи пакетићи за мале фудбалере