Насловна Најновије Вишеград: Бројни пројекти у мјесним заједницама

Вишеград: Бројни пројекти у мјесним заједницама

133
0

На подручју општине Вишеград током године реализовани су бројни пројекти у свим мјесним заједницама, а планирани су и нови инфраструктурни пројекти у 2024. години, истакнуто је данас на састанку предсједника мјесних заједница и начелника ове локалне заједнице Младена Ђуревића.

„И наредне године планирана је реконструкција водоводне и канализационе мреже, уградња нове расвјете и асфалтирање путева“, истакао је Ђуревић и захвалио представницима мјесних заједница за добру сарадњу током ове године.

Према ријечима предсједника мјесне заједнице Вишеград два Жељка Милисављевића, много је урађено у протеклом периоду, а дефинисани су и нови пројекти.

„Ове године смо санирали водоводну мрежу у улицама Карађорђева, Радничка и Вука Караџића, а у наредној години ћемо, уз помоћ локалне управе и УНДП-а, реализовати бројне пројекте. Краткорочан план је санација водоводне мреже у Видовданској и Улици Јована Дучића“, рекао је Милисављевић истакавши да су имали подршку, не само начелника општине, већ и свих структура локалне управе.

Општина Вишеград има 14 мјесних заједница.

ИЗВОРсрна
Претходни текстВишеградском удружењу пчелара пуна подршка и у 2024. години
Сљедећи текстПреокрет Алкараза против Ђоковића за побједу у егзибиционом мечу у Ријаду