Насловна Најновије Вишеград: Наставак реализације пројеката уз нову скупштинску већину

Вишеград: Наставак реализације пројеката уз нову скупштинску већину

231
0
Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић обратио се се путем фејсбук странице свим суграђанима, а поводом сједнице вишеградског парламента која је заказана за први новембар. Објаву преносимо у цјелини:

,,Желим да вам се обратим са пар реченица прије сједнице Скупштине општине Вишеград која је заказана за 1. новембар текуће године. Иза нас је период турбуленција, политичког неразумијевања, период када се важним одлукама од изузетног значаја управљало личним сујетама појединих одборника, који су свој лични анимозитет испољавали на безобзиран начин, гдје је највише штете било за грађане ове општине.

На моје задовољство, а уз подршку свих релевантних институција, пројекте започете и нове, настављамо уз нову скупштинску већину. Општина наша више не може да чека, вријеме је да наставимо са уређењем зелених површина, да посветимо више пажње екологији, јачању административне службе, подршци малишанима и дјеци, борачким и социјалним категоријама, младим људима. Настављамо гдје смо стали, 2020. године!

Хвала вам на стрпљењу, на љубави према нашој општини, на досљедности, јер у овој политичкој утакмици није било лако издржати све што се догађало у јавном простору, али ми смо били спремни за битку, сигурни за побједу и јединствени да желимо да наставимо уређивати наш Вишеград, на исти начин како смо заједно и започели.

Срећом, у нашим намјерама да превлада добро, да наставимо са започетим, ми данас нисмо сами. Као и свих претходних пет-шест година, тако и данас имамо подршку нашег предсједника Милорада Додика, који нам даје немјерљиву подршку. И то би нас требало испуњавати задовољством и поносом.

Све ово што се дешава ни на који начин не смије угрозити развој и потребе будућих генерација. Чињењем данас можемо, морамо, будућим генерацијама стварати квалитетну подлогу за надградњу, обликовање и даљи напредак.

Циљ је да наставимо у потпуности да своју улогу одрађујемо савјесно и да се максималан напор усмјери у стварање нових радних мјеста, да се недостаци на јавним и другим површинама уклоне, санирају, изграде… да се припреме нови пројекти.

Желим да наставимо тако да Вишеград буде дестинација у којој намјерник или случајни пролазник може видјети и осјетити не само амбијент који одише насљеђем него и вриједностима због којих вриједи доћи у ово мјесто.

А сви они, који су имали скривене и лоше намјере, без знања и морала, очекујем да се сами повуку и да у њима има нешто људско.

Са много поштовања, уважавања и љубави према свом граду и својим суграђанима, најискреније вас поздрављам.“
ИЗВОРмладен ђуревић фб
Претходни текстХоће ли Мазалица, Гранула, Благојевић и Кавазовић остати без мандата?
Сљедећи текстУ уторак топло, до 26 степени