Насловна Најновије Вишеград: Уручени поклони корисницама Дома за лица са инвалидитетом

Вишеград: Уручени поклони корисницама Дома за лица са инвалидитетом

155
0

Општина Вишеград донирала је поклон пакете Дому за лица са инвалидитетом у којем бораве особе са потешкоћама у развоју, док је предузеће „Хидроелектране на Дрини“ обезбиједило 190 новогодишњих пакетића за све кориснице ове установе.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић рекао је да имају моралну обавезу да и даље помажу рад ове установе која је од великог друштвеног значаја.

„Из године у годину види се напредак корисница“, рекао је Ђуревић и захвалио се запосленима који дају све од себе како би оне могле да се уклопе у друштво.

Директор предузећа „Хидроелектране на Дрини“ Недељко Перишић рекао је да, осим обављања редовних дјелатности, настоје и да дјелују друштвено одговорно.

„Ова година је друга најбоља година у историји `Хидроелектрана на Дрини` и на тој бази стварамо простор и за друштвено дјеловање. Велика захвалност запосленима који несебично обављају свој посао“, истакао је Перишић.

Помоћник директора Дома за лица са инвалидитетом Перо Крстић захвалио је свима који су помогли рад установе током ове године, а посебно радницима који улажу велики труд како би боравак корисница био што пријатнији.

Крстић је напоменуо да је у протеклом периоду завршен велики пројекат реконструкције гријања што је урађено у сарадњи са Министарством здравља и социјалне заштите Републике Српске.

У Дому је одржана новогодишња приредба којој су, осим корисница и запослених, присуствовали и представници општине.

У оквиру приредбе уручене су и захвалнице за помоћ у раду ове установе, које су, између осталих, примили Ђуревић и Перишић.

У Дому за лица са инвалидитетом у Вишеграду смјештено је 190 корисница.

ИЗВОРсрна
Претходни текстЗванично отворен Божићни турнир у футсалу у Источном Новом Сарајеву
Сљедећи текстKМФ Танго савладао гатачку Метохију резултатом 8:2