Насловна Најновије Вишеград: Ђуревић примио ветеране ФК „Партизан“

Вишеград: Ђуревић примио ветеране ФК „Партизан“

121
0

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић примио је данас ветеране Фудбалског клуба /ФК/ „Партизан“ из Београда који учествују на „Божићном турниру у малом фудбалу“ у овој општини, те истакао да је овогодишња организација такмичења једна од бољих.

„Овогодишњи турнир је један од бољих у организационом смислу, али и када је ријеч о наградном фонду не само за екипе које учествују, већ и за посјетиоце“, рекао је Ђуревић и захвалио свим донаторима.

Предсједник Комисије за ветеране ФК „Партизан“ Горан Кадинић изразио је задовољство учешћем на турниру са дугом традицијом.

„Футсал се појавио прије неколико година и овај простор је познат по квалитетним екипама, а и ми међу ветеранима имамо оне који су некада били у репрезентативним селекцијама и потрудићемо се да оставимо утисак, а најбољи нека побједи“, истакао је Кадинић.

Ветеран „Партизана“ Дарко Тешовић рекао је да Вишеград демантује праксу одумирања турнира, те истакао да је једна од ријетких општина која истрајава у организовању оваквих спортским манифестација.

Члан Организационог одбора турнира Јадранко Јањић рекао је да ће се и даље истрајавати на учешћу репрезентативних екипа.

„Имали смо 2020. године учешће сениорске А футсал репрезентације Србије и већ сада имамо њихову потврду за учешће на турниру 2023. године, и наставићемо са праксом довођења великих екипа“, прецизирао је Јањић.

Традиционална спортска манифестација „Божићни турнир у малом фудбалу“ почиње вечерас и трајаће до 5. јануара, а утакмице ће бити игране у Спортској дворани Вишеград.

Организатор и покровитељ манифестације је општина Вишеград, у сарадњи са Фудбалским клубом „Дрина Хе“ и Јавном спортском установом „Дрина“ из ове општине.

ИЗВОРСрна
Претходни текстУсвојен буџет општине Источно Ново Сарајево за наредну годину(ВИДЕО)
Сљедећи текстИзвучене групе за Божићни турнир у Источном Новом Сарајеву(ВИДЕО)