Насловна Најновије Више хапшења у Србији због пријетњи

Више хапшења у Србији због пријетњи

117
0

Припадници Министарства унутрашњих послова Србије у Нишу су ухапсили седамнаестогодишњака из овог града због сумње да је на свом профилу на друштвеној мрежи Инстаграм објавио поруку у којој пријети да ће у Нишу бити убијено више од 30 особа.

Малољетник, осумњичен за кривично дјело изазивање панике и нереда, приведен је надлежном судији Вишег суда у Нишу који му је одредио притвор.

– Сумња се да је он, јуче, на свом профилу на друштвеној мрежи Инстаграм објавио поруку у којој пријети да ће сутра у Нишу бити убијено више од 30 особа – саопштила је нишка полиција.

Припадници МУП-а у Лебану су ухапсили мушкарца чији су иницијали И.К. /42/ из околине Лебана због сумње да је јуче поподне пријетио свом сину, жени и мајци да ће проћи „као ови са телевизије“ мислећи масовна убиства у Београду и Младеновцу.

Осумњиченом за кривично дјело насиље у породици одређено је задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен тужилаштву, саопштила је данас Полицијска управа у Лесковцу.

Полиција у Краљеву ухапсила је В.В. /54/ из Врњачке Бање због сумње да је у два наврата телефоном пријетио запосленом код јавног извршитеља у Краљеву да ће бацити бомбу.

Осумњиченом за кривично дјело угрожавање сигурности одређено је задржавање до 48 часова и он ће уз кривичну пријаву бити приведен Основном јавном тужилаштву у Краљеву, саопштио је данас МУП.

Припадници МУП-а у Сремској Митровици ухапсили су А.С. /22/ из тог града због сумње да је извршио кривично дјело угрожавање сигурности.

Блиц сазнаје да је он осумњичен да је на друштвеној мрежи поставио објаву са поруком да је „сљедећа на реду пуцњава у Сремској Митровици“.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова, и у том року ће уз кривичну пријаву бити приведен Основном јавном тужилаштву у Сремској Митровици.

ИЗВОРсрна
Претходни текстУ Београду сахрањена четири ученика и радник обезбјеђења; Посљедњи испраћај пет младића у Малом Орашју
Сљедећи текстУ четвртак концерт Основне музичке школе „Фоча“