Насловна Најновије Вишковић упутио честитку грађанима Републике Српске поводом наступајуће 2024. године.

Вишковић упутио честитку грађанима Републике Српске поводом наступајуће 2024. године.

130
0

Честитку предсједника Владе Републике Српске, Радована Вишковића, преносимо у цјелости:

„Поштовани грађани,

У име Владе Републике Српске и у своје име упућујем вам срдачне честитике поводом новогодишњих празника, са жељом да Нова година донесе добро здравље и много успјеха.

У години иза нас  показали смо нашу снагу и капацитете суочавајучи се са сложеним изазовима од политичких, али и економских које смо успјешно превазишли.

Претходну годину обиљежио је значајан раст плата, као и рекордна запосленост, остварили смо историјски инвестициони циклус који је видљив на простору цијеле Републике Српске.

Превасходни циљ Владе Републике Српске у 2024. години је да Српска остане факрор стабилности и мира, као и наставак економског развоја који је гарант бољег живота за наше грађане.

Спремни смо да у наредној години још више радимо јер ће у 2024. години бити доста изазова, као и реализације бројних вишегодишњих великих пројекта који ће у потпуности презентовати све оно што је до сада рађено.

Уз увјерење да ће нова, 2024. година бити још боља и успјешнија, година мира, развоја како колективног тако и поједнично сваког нашег грађанина, желим вам срећне новогодишње празнике да их проведете у здрављу и срећи са својим породицама и пријатељима“, наводи се у честитки предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића.“

ИЗВОРртвис
Претходни текстРођено 16 беба
Сљедећи текстГуста магла смањује видљивост у котлинама и уз ријечне токове