Насловна Најновије Власеница и Игришта чекају караван трке „Београд Бањалука“

Власеница и Игришта чекају караван трке „Београд Бањалука“

92
0

Шести пут Власеница ће угостити неке од најбољих свјетских бициклиста и овај пут бити циљ друге етапе 18. издања међународне бициклистичке трке „Београд Бањалука“. Биће ово прилика да сви гости ове општине виде како напредује изградња Ски центра Игриште.

– Као и сваке године спремно ћемо дочекати нашу браћу и пријатеље из трке „Београд Бањалука“. Биће ово сјајна прилика да поред Ски центра Игриште и остали наши потенцијали буду представљени Европи и свијету – рекао је начелник општине Власеница, Мирослав Краљевић.

Етапа чији је циљ у Власеници вози се 19. априла. Стартује из Зворника, преко Братунца и Шековића, а дуга је око 140 километара.

– Господин Краљевић и људи у овом граду су велики борци и све ове године изборили су се за своје мјесто, које је јако високо у нашој хијерархији. Хвала свима у Власеници што су све ове године уз нас и надам се ускоро циљу управо на Игриштима – поручио је Владимир Куваља, директор трке „Београд Бањалука“.

Потпредсједник Бициклистичког савеза Републике Српске, Жељко Лукић открио је нека имена чланова националног тима Српске који ће учествовати на трци.

– Репрезентативци су спремни за добар наступ овдје. Жеља нам је освајање једне од мајица. Од наших момака наступиће Ђорђе Купусовић, Давор Тубић и Горан Стевановић. Остала имена биће позната ускоро – закључио је Лукић.

ИЗВОРсрна
Претходни текстУ понедјељак уручење уговора одобрених истраживачких пројеката
Сљедећи текстЖдрале на едукацији из области грудне хирургије у Шангају