Насловна Најновије Вуковим признањем се окити и возачку дозволу покупи

Вуковим признањем се окити и возачку дозволу покупи

51
0
Општинска управа Источно Ново Сарајево ће за све Вуковце завршних разреда Средње школе “28. јуни” и Средњошколског центра “Источна Илиџа”, који имају пребивалиште на територији општине Источно Ново Сарајево финансирати цјелокупни износ полагања возачког испита, а за оне који не буду имали све закључне петице, али буду одлични, суфинансирати трошкове полагања испита у износу од 50% укупног износа.
 
„Источно Сарајево је универзитетски град и циљ нам је улагањима у изврсност подстаћи и наредне генерације да се труде и остварују изврсне резултате, како би били адекватно награђени за свој труд и на овај начин, те се уједно надамо да ћемо их мотивисати да образовање наставе на неком од факултета у Источном Сарајеву.
Општина ће их и даље пратити на њиховом путу кроз студентске стипендије и финансијске помоћи, у нади да ће изврсни млади људи у годинама које слиједе бити носиоци даљег развоја и напретка локалне заједнице и града,“ истакли су у општинској Управи.
 
Од првог дана, живимо визију најпожељнијег мјеста за живот у земљи и вјерујемо да је и овај корак пут ка томе да визија постане стварност, зато – идемо даље, уз изврсне подстицаје за изванредно залагање, нагласили су из општине Источно Ново Сарајево.
ИЗВОРртвис
Претходни текстРусија ће указати да резолуција о Сребреници подрива Устав БиХ и Дејтон
Сљедећи текстДанас читање васкршње поруке