Насловна Најновије Вуковцима и одличним ученицима Средње школе „28. јуни“ и Средњошколског центра „Источна...

Вуковцима и одличним ученицима Средње школе „28. јуни“ и Средњошколског центра „Источна Илиџа“ бесплатно полагање возачког испита

175
0

Општинска управа сносиће све трошкове оспособљавања ученика за вожњу (трошкове љекарског прегледа, прве помоћи, тестовних питања и практичног дијела вожње), а обука ће се обављати у Ауто школама „Нишић“ и „Саша“.

Општина Источно Ново Сарајево ће у оквиру пројекта „Вуковим признањем се окити и возачку дозволу покупи“ за све Вуковце завршних разреда Средње школе “28. јуни” и Средњошколског центра “Источна Илиџа”, који имају пребивалиште на територији општине Источно Ново Сарајево финансирати цјелокупни износ полагања возачког испита, а за оне који не буду имали све закључне петице, али буду одлични, суфинансирати трошкове полагања испита у износу од 50% укупног износа.

Вуковцима завршних разреда који су већ положили возачки испит, биће у потпуности рефундирани трошкови полагања возачког испита, а за оне ученике који не буду имали све закључне петица, биће рефундирано 50% укупних трошкова полагања возачког испита.

Сви детаљи о начину пријаве ће бити ускоро објављени на сајту Општине Источно Ново Сарајево.

ИЗВОРопштина источно ново сарајево
Претходни текстНеобична сњежна олуја захватила Москву (ВИДЕО)
Сљедећи текстДодик: Си Ђинпинг поручио да Србија и српски народ могу да рачунају на потпуну подршку НР Кине; „Свечани ручак – прилика да се додатно учвртсе пријатељски односи Српске и Кине“ (ВИДЕО)