Насловна Најновије Вучић честитао Додику побједу на изборима

Вучић честитао Додику побједу на изборима

392
0

– Председник Александар Вучић упутио је честитку Милораду Додику поводом избора за председника Републике Српске уз поруку да увек може да рачуна на искрено пријатељство и подршку Србије.

“Примите искрене честитке поводом избора за председника Републике Српске и најбоље жеље за успех на одговорној дужности.

Уверен сам да ћете истрајно и снажне воље радити на томе да Републици Српској донесете напредак, а свим њеним грађанима благостање. Такође сам уверен да ћете се својим политичким искуством одговорно носити са различитим изазовима данашњице, чувајући уједно мир и стабилност у Босни и Херцеговини.

Увек можете да рачунате на искрено пријатељство Србије, као и на нашу несебичну подршку и сарадњу у неговању политичких, културних, економских и духовних веза”, наводи се у Вучићевој честитки, саопштила је прес служба председника.

ЦИК је данас усвојио извјештај да је контролним бројањем утврђено да је изборни процес био пун нерегуларности, али је утврдио да је предсједник Републике Српске Милорад Додик.

Коначне резултате ЦИК ће саопштити 2. октобра.

ИЗВОРТањуг
Претходни текстПрањић потпредсједник Српске из реда Хрвата
Сљедећи текстРАК: Одржана „Конференција о медијској и информацијској писмености“(ВИДЕО)