Насловна Најновије Гашановић: Прошла година била изузетно добра

Гашановић: Прошла година била изузетно добра

162
0

Начелник општине Источни Стари Град Бојо Гашановић изјавио је да је за ову локалну заједница протекла година, упркос бројним изазовима, била изузетно добра јер је представљала прекретницу и улазак у период развоја који ће побољшати живот становника.

Гашановић је рекао Срни да је прошлогодишњи буџет извршен у износу од 6.300.000 КМ, у који су урачуната и кредитна средства за инфраструктурне пројекте.

„Буџет је био стабилан, исплаћене су обавезе буџетским корисницима, као и грантови. Реализовани су многи пројекти, међу којима су водоводи који би званично требали бити завршени и отворени на прољеће, а први пут смо почели и градити канализациону мрежу“, навео је Гашановић.

Он је подсјетио да је прошле године реализован пројекат оснивања Парка природе „Требевић“ за који је изразио наду да ће почети да функционише у пуном капацитету уз јасан план развоја ове планине.

Гашановић је истакао да је Општинска управа прошле године помогла многим категоријама социјално угрожених становника Источног Старог Града.

Он је рекао да је буџет општине за ову годину од 4.400.000 КМ усвојен у предвиђеном законском року, те да је око 2.000.000 КМ предвиђено за инфраструктуру и развојне пројекте.

ИЗВОРсрна
Претходни текстУ недјељу умјерено облачно са сунчаним периодима
Сљедећи текстХелез најавио кривичне пријаве због обиљежавања 9. јануара