Насловна Најновије Грујичић: Двоје повријеђених критично, остали се опорављају

Грујичић: Двоје повријеђених критично, остали се опорављају

139
0

Двоје повријеђених у трагедијама које су се догодиле у Београду и околини Младеновца и даље су у тешком стању док се остали опорављају, изјавила је данас министарка здравља Србије Даница Грујичић.

– Неки од повређених у инциденту који се догодио у околини Младеновца и Смедерева су пуштени кући. Један момак је већ пуштен из Смедерева, други је на физикалној терапији тренутно, њега припремају за отпуст – рекла је Грујичић, послије промоције новог уџбеника Катедре хирургије са анестезиологијом Медицинског факултета у Београду.

Она је навела да је и даље критично младић који је био у Клиничко-болничком центру „Драгиша Мишовић“, а сада се налази у Ургентном центру, а да је дјевојка која је имала велике повреде данас боље.

– Сви показују знаке знаке опоравка, осим девојчице која је у Тиршовој и момка који има оштећење бубрега и који је прешао из „Драгише Мишовића“ у Ургентни центар – рекла је Грујичићева.

У двије пуцњаве које су се догодиле прошле седмице у Београду и Младеновцу убијено је 17 младих људи, највише дјеце, а 20 је повријеђено.

ИЗВОРсрна
Претходни текстЦвијановић: Напустила сам засједање јер Шмит наставља са прављењем експеримента од БиХ
Сљедећи текстОтворене „Мајске духовне свечаности“ (ВИДЕО)