Насловна Најновије Делегација „Електропривреде Републике Српске“ на Петом самиту привредних лидера у Београду

Делегација „Електропривреде Републике Српске“ на Петом самиту привредних лидера у Београду

204
0

Делагација „Електропривреде Републике Српске“ на челу са генералним директором Луком Петровићем учествује на Петом самиту привредних лидера који се одржава данас у Београду.

Ово је један од најзначајнијих бизнис догађаја године и конференција на којој су сви говорници представници земаља, највиши руководиоци, власници и предсједници УО најуспјешнијих регионалних и интернационалних фирми из реалног сектора и државних институција.

Конференција ће отворити бројна важна питања и покушати да да одговоре како да лидери балансирају процесе стварања стабилних и одрживих компанија у будућности, док истовремено покушавају да имплементирају стратегије које доносе вриједност данас.

У времену у коме се суочавамо са енергетским изазовима и када сви теже енергетској ефикасности и обновљивим изворима енергије, енергетика је и на овом значајном скупу једна од најактуалнијих тема.

Учесници Конференције привредних лидера говориће и о економским перспективама и прогнозама за будућност, потенцијалима привреде, дигиталној пољопривреди.

 

 

ИЗВОРХерцег тв
Претходни текстМјесец новембар у знаку дјевојчица
Сљедећи текстХрабри доктор Бабић из Требиња у тешком здравственом стању