Насловна Најновије Додик: Континуирано радити на унапређивању радничких права

Додик: Континуирано радити на унапређивању радничких права

37
0

Предсједник Републике Српске Милорад Додик, честитао је Међународни празник рада, 1. мај, свим грађанима Српске и истакао значај радника који својим преданим радом граде економију Српске, због чега је дужност континуирано радити на унапређивању радничких права.

Додик је напоменуо да је Међународни празник рада један од најбитнијих дана у години када друштво слави улогу и значај радника.

„Они својим преданим радом, свакодневно и неуморно, привређују за своју породицу, али и граде економију Републике Српске и због тога смо дужни, не само на овај дан, него континуирано да говоримо и предано радимо на унапређивању радничких права“, навео је Додик у честитки.

Према његовим ријечима, социјална правда и солидарност су путоказ за институције Српске, које ће наставити радити на заштити њихових права, повећању примања и стварању квалитетнијег амбијента за пословање.

У глобално изазовним временима, уз јасну визију и предан рад, Додик је нагласио да ће се борити за још бољи животни стандард сваког нашег грађанина.

„Позитивни економски показатељи у Српској резултат су мјера којим смо не само сачували радна мјеста и привредне субјекте, него и економију Српске. Наш заједнички циљ јесте јака, стабилна и просперитетна Српска“, закључио је Додик.

Широм свијета сутра се обиљежава 1. мај, Међународни празник рада.

ИЗВОРсрна
Претходни текстРогатица: Остварен суфицит у буџету од 78.490 КМ
Сљедећи текстПољански: БиХ на ивици сукоба због поткопавања позиција Срба