Насловна Најновије Додик: Посланици СНСД-а подржаће сутра Савјет министара

Додик: Посланици СНСД-а подржаће сутра Савјет министара

274
0

Како је и најављено данас је у Бањалуци одржан састанак представника Градског одбора СНСД-а Источно Сарајево са предсједником ове странке Милорадом Додиком.

Посланици СНСД-а сутра ће у пуном капацитету гласати за подршку Савјету министара, рекао је данас предсједник ове странке Милорад Додик.

„Управо сам одржао састанак с пријатељима из Источног Сарајева“, објавио је Додик на Твитеру након састанка са педставницима Градског одбора СНСД-а Источно Сарајево.

Након данашњег састанка Додик и Љубиша Ћосић, предсједник ГО СНСД-а Источно Сарајево обратили су се новинарима.

Додик је рекао да је СНСД у Источном Сарајеву с правом, узимајући у обзир резулате који су остварили, имао примједбу на одређене ствари.

На данашњем састанку су, саопштио је Додик, неке ствари разјаснили. Иако, како је додао, ово није најсретнија ситуација ни за њих у СНСД-у: Ова странка ће гласати за Савјет министара БиХ, преноси Н1.

“Важно је да РС на прави начин буде заступљена на нивоу БиХ. Одређени компромиси и комбинације које смо чинили били су мотивисани обезбјеђењем што боље позиције РС”, навео је.

Осврнуо се кратко и на раније потезе ДНС-а.

“Онда када смо усвајали буџет, када смо формирали владу, а поготово онда када смо гласали за четири посланика у Дому народа БиХ, било нам је важно да имамо гласове ДНС-а”, изјавио је.

“Овдје смо као јединствена екипа градског одбора дошли у јединствени СНСД. Толико смо јединствени и толико водимо рачуна о РС, да можемо рећи различита мишљења и да се она уваже. Слиједимо пут Милорада Додика и никакво хушкање неће нас убиједити у то да нас је неко искључивао. Не лично Ненад Нешић, него политике које је он представљао, неће имати нашу подршку унутар општинских структура”, додао је Љубиша Ћосић, предсједник ГО СНСД-а Источно Сарајево.

 

ИЗВОРсрна, Н1, РТВИС
Претходни текстПотрага за три лица из Србије због паљевине аутомобила у Источном Сарајеву
Сљедећи текстВишковић: Влада би ускоро требало да буде комплетирана