Насловна Најновије Додик: Процес пред неуставним судом – фарса

Додик: Процес пред неуставним судом – фарса

136
0

Предсједник Републике Српске Милорад Додик, истакао је данас да цијели свијет зна да је процес који се води против њега пред неуставним судом фарса, креирана јер су неки хтјели да распакују Дејтон, а једини проблем на том путу им је Српска, која је показала своју одлучност.

Он је истакао да је много оних који данас ликују над тим што им је један странац без икаквих стварних овлаштења, обезбиједио да предсједник Републике Српске дође на измишљено рочиште у измишљеном поступку.

„Ликују и појединци у Српској, и то је њихово јунаштво. Не суде они мени, него користе силу да се обрачунају са Српском. Захвалан сам свим људима који су ми пружили подршку и што разумију који је смисао овог циркуса, то ме додатно ојачало да истрајем у свему ономе што радим и да наставим још јаче да браним српске интересе“, написао је Додик на платформи „Икс“.

Додик је истакао да је захвалан и свима у Србији и пријатељима Републике Српске који су уз Српску у тренуцима највећих притисака, те указао да су плаћени лобисти у страху од тога шта ће се десити ако Доналд Трамп поново дође на функцију предсједника САД, а што је веома извјесно.

„Нико и не помишља да ће бити другачије, јер знају да је то једина шанса за Америку“, рекао је Додик.

Он је указао да се свијет мијења, а Република Српска зна да ослушкује и прати и доноси најбоље одлуке за свој народ, те напоменуо да неће бити дозвољено разарање институција и безвлашће.

„Хтјели су да створе неред, да распакују Дејтон. Једини проблем на том путу им је Српска и зато гледамо ову фарсу. Слушамо исте флоскуле о поштовању суверенитета, који тако лако газе када им одговара. А, Српска је показала своју одлучност, као и сви њени представници и моћ народа не може и неће никада побиједити никаква сила, па чак ни она америчка!“, поручио је Додик.

ИЗВОРСрна, фото RT Balkan
Претходни текстСуђење Алишпаги поново одгођено
Сљедећи текстСутра топло и промјенљиво