Насловна Вијести Република Српска До краја седмице сунчано и топло

До краја седмице сунчано и топло

200
0

У Републици Српској до краја седмице биће сунчано и топло, локално и вруће вријеме, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Сутра ујутро и током дана биће сунчано и веома топло, уз даљи раст дневне температуре, па ће локално бити и вруће.

Током ноћи на сјеверу понегдје је могућа пролазна киша или пљускови праћени грмљавином. Вјетар ће ујутру бити слаб југозападни или промјенљив, касније у скретању на слаб до умјерен сјеверних смјерова.

Минимална температура ваздуха биће од 15 до 21, на југу до 24, а максимална од 27 до 32, на југу и сјеверу до 36 степени Целзијусових.

У суботу, 16. јула, ујутро ће бити претежно ведро, током дана сунчано и топло уз мало нижу температуру него претходни дан.

Послије подне од сјеверозапада ка југоистоку могућ је развој облака који ће условити мјестимично кишу или пљускове праћене грмљавином.

Минимална температура ваздуха биће од 12 до 18, на југу до 23, а максимална од 26 до 32, на југу до 34 степена Целзијусова.

У недјељу, 17. јула, ујутро и током дана преовладаваће сунчано и топло вријеме, уз промјенљиву дневну облачност.

Минимална температура ваздуха биће од 12 до 19, на југу до 23, а максимална од 26 до 31, на југу до 33 степена Целзијусова.

У понедјељак, 18. јула. ујутро ће бити ведро и свјеже, а током дана сунчано и угодно топло уз пролазну дневну облачност.

Минимална температура ваздуха биће од 12 до 18, на југу до 23, а максимална од 27 до 32, на југу до 34 степена Целзијусова. 

ИЗВОРсрна
Претходни текстИзбор за ”Најљепши славски колач 2022″
Сљедећи текстГориво на бензинским пумпама у Српској појефтинило, а тренд пада наставља се и наредних дана