Насловна Магазин Култура Едо Маајка: Фестивал на Тјентишту – нада у боље сутра (ФОТО)

Едо Маајка: Фестивал на Тјентишту – нада у боље сутра (ФОТО)

263
0
$', 17. # /! / - "5:B0@ D5AB" - 4> 0X:0 =0ABC?0> X5 4@C3>3 D5AB820;A:>3 40=0 =0 18=8 C " :0<?C".

„Нектар ОК фест“ доноси наду у боље нове нараштаје, рекао је познати репер Едо Маајка, чији је наступ другог фестивалског дана на бини у „ОК кампу“ била једна од најенергичнијих свирки откад постоји овај фестивал.

Едо Маајка, који није први пут наступио на овом фестивалу, рекао је да је Тјентиште веома важна тачка за све народе са ових простора.

– Веома ми је драго што је овај фестивал баш овдје смјештен. Доноси позитиву, нешто добро и наду у нове нараштаје“ -изјавио је пун емоција Едо Мајака.

Дубровачки бенд „Силенте“ на главној бини направио је романтичну атмосферу на самом почетку.

– Част је свирати на оваквом мјесту, Тјентиште је феноменално, чим смо ушли осјетили смо да је зрак друкчији. Не можеш ти без те воде и без тог зрака, рзмишљамо да останемо што дуже – поручили су Дубровчани.

„Урбан и четири“ представили су мелодије са њиховог посљедњег албума које је „ОК публика“ чула премијерно.

– Морате знати да ми долазимо из Ријеке овдје и сваки пут кад долазимо, нама ово није само фестивал, ми кренемо дан раније и уживамо у свему што прођемо успут, у свим градовима и крајолицима, нама је то једна огромна авантура а концерт је само круна тог путовања – изјавио је Дамир Урбан.

Нено Белан и „Фјуменси“ направили су ретроспективу пјесама уз које су одрастале многе генерације, а публика је хорски пјевала хитове који су на тренутак донијели дашак мора.

– Први пут сам на овом подручју, обишли смо природу и споменик, импресиониран сам, стварно је прекрасно, цијели овај крај и Национални парк. Драго ми је да смо добили прилику да будемо ту и да свирамо на главном стејџу, фестивал је фантастично организован и стварно је част бити дио овог спектакла – рекао је Нено Белан.

Програм друге вечери фестивала затворила је „Дубиоза колектив“, којој ово није први наступ на фестивалу.

– Нама је супер видјети како фестивал расте из године у годину, то је оно што смо ми примијетили, а свирамо на јако много фестивала. Уз ресурсе које имају, људи раде стварно добар посао – рекао је Ведран Мујагић из „Дубиозе колектива“.

Осми „Нектар ОК фест“ завршава се данас наступима Војка В и „Морта“ на бини у кампу, те Зостера, „Психомодо попа“, „Сарса“ и Кирила Џајковског на главној бини.

 

ИЗВОРсрна
Претходни текстПосјетите Источно Ново Сарајево и уживајте у љету!
Сљедећи текстОд сутра исплата једнократне помоћи од 100 КМ за борачке категорије