Насловна Најновије Завршени турнири посвећени Бојану Јањићу

Завршени турнири посвећени Бојану Јањићу

168
0

У Миљевини су завршени турнири у баскету и малом фудбалу, у знак сјећања на прерано преминулог мјештанина Бојана Јањића. Организован је и турнир у малом фудбалу за млађе категорије.

На турниру у баскету учествовало је 12 екипа, а најбољи су били момци из Рафтинг центра „Дрина – Тара“. Друго мјесто припало је екипи „Гробари Фоча“, а треће Кафе-бару „Пиколо“. Најбољи играч турнира је Милош Павловић.  

Екипа Рафтинг центра „Дрина – Тара“ је од новчане награде купила електрични шпорет који су поклонили социјално угроженој породици.

На турниру у малом фудбалу, који је окупио 11 екипа, прво мјесто је освојио „Униотек вијасла“, други је био „РИС“, а трећи Кафе „Трезор“. За играча турнира проглашен је Михаило Малиш, најбољи голман Зоран Павловић, а најбољи стријелац Младен Дроца.

Екипа „РИС“ је донирала прехрамбене и хигијенске намирнице у вриједности од 200 марака, такође, социјално угроженој породици.

Екипа „Униотек вијасла“ је посветила своју награду Горану Симићу – Пицули, легенди ФК „Славија“ из Источног Сарајева, који се опоравља од тешке повреде на раду.

Поред тога одржано је такмичење у шутирању тројки који је имало хуманитарни карактер. Најбољи је био Филип Рашевић. Прикупљено је 410 марака, а средства су упућена једном мјештанину слабијег материјалног стања.

Одиграна је и једна ревијална утакмица ветерана у малом фудбалу, на којој су наступили бивши фудбалери из Фочe и Миљевине, а који су некад учествовали на меморијалном турниру „Ранко Елез – Зико“.

Органнизатор турнира је било Удружење грађана „Миљевина“.

ИЗВОРRadio Foča
Претходни текстВишковић: Од понедјељка подношење захтјева за борачки додатак
Сљедећи текстОпштински одбор СПКД „Просвјета“ Фоча организује јубиларно ауторско вече Рада Лаловића