Насловна Најновије За викенд претежно сунчано, уз малу до умјерену облачност

За викенд претежно сунчано, уз малу до умјерену облачност

96
0

У Републици Српској ће за викенд бити претежно сунчано, уз малу до умјерену облачност са максималном температуром ваздуха у недјељу, 4. фебруара од 12 до 18 степени Целзијусових, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Ноћас ће бити облачно уз слабе падавине које у већини предјела престају до јутра када ће бити умјерено до претежно облачно, на истоку још само понегдје слабе падавине.

У нижим предјелима биће слабе кише и сусњежице, а у вишим предјелима слаб снијег, док ће током пријеподнева на западу доћи до разведравања уз све више сунчаних периода, а поподне и на истоку, и на југу претежно сунчано.

Јутарња температура ваздуха биће од минус два до три, на југу до пет, у вишим предјелима од минус пет, а максимална температура ваздуха од три до девет, на југу до 12, у вишим предјелима од нула степени Целзијусових.

У суботу, 3. фебруара, ујутру ће бити умјерено облачно, око ријека и по котлинама понегдје магла. Током дана ће на југу и западу бити претежно сунчано уз промјенљиву облачност и све топлије, а на истоку и даље облачније и свјежије.

Јутарња температура ваздуха од минус два до пет, у вишим предјелима од минус пет, а максимална од седам на истоку до 15 на југу и западу, у вишим предјелима од три степена Целзијусова.

У недјељу, 4. фебруара, биће претежно сунчано и још топлије уз малу до умјерену облачност. Током јутра ће понегдје бити пролазна магла око ријека и по котлинама.

Јутарња температура ваздуха биће од нула до шест, у вишим предјелима од минус три, а максимална температура ваздуха од 12 до 18, а у вишим предјелима и мјестима са маглом од пет степени Целзијусових.

ИЗВОРртрс
Претходни текстВише пожара на отвореном у гатачким селима
Сљедећи текстЗабрањен динар на КиМ – на удару грађани, предузећа…