Насловна Најновије Здравље генерала Младића јако компликовано, додатно слабљење срца

Здравље генерала Младића јако компликовано, додатно слабљење срца

180
0

Здравствено стање генерала Ратка Младића је и даље јако компликовано, има додатно слабљење срца, а у хашком притвору га је посјетио један српски кардиолог који га је прегледао, рекао је генералов син Дарко Младић.

Он је рекао да здравствено стање генерала Младића у неким дијеловима има неког побољшања, а у неким неког погоршања.

– Успјели смо да кардиолог оде да га види. Кардиолог је видио то што су му показали, значи нису нам и даље доставили потребну документацију. Они су му дали само на увид. Ми очекујемо и даље да нам они доставе потребне снимке – навео је Дарко Младић за Срну.

Што се тиче здравственог стања генерала Младића, његов син истиче да након посјете кардиолога има мало бољи преглед шта се десило са срцем генерала.

– Генерал се у овој ситуацији држи доста добро, али очито није наивна ситуација – рекао је Дарко Младић.

Он је навео да не може да износи све детаље са прегледа кардиолога, али да генерал има веће додатно нагло слабљење срца, које треба сад да се регулише.

– Чекамо да видимо снимке што му је рађено да би видели какви су ти степени оштећења и шта је требало и да ли је урађено то што је требало да се уради – истакао је Дарко.

Он је навео да је кардиолог причао и са хашким љекарима и са генералом и извршио прегледе, али он и даље нема потребне снимке који су му потребни за његов извјештај.

– Као и увијек, обећали су, али још нису доставили. Не видим разлог зашто не достављају снимке, осим да и даље крију његово здравствено стање – каже Дарко Младић.

ИЗВОРсрна
Претходни текстШаровић тражио мјесто у Дому народа, СДС га одбио?
Сљедећи текстСарадња са републичким институцијама била би важна за град