Насловна Најновије Извјештај Полицијске управе Источно Сарајево

Извјештај Полицијске управе Источно Сарајево

256
0

Три лица су тешко повријеђена, а једно лакше у саобраћајној незгоди у мјесту Кнегињац на подручју Источног Старог Града.

Саобраћајна незгода догодила се јуче, када је са пута слетјело возило „фолксваген“, којим је управљао возач из Илијаша чији су иницијали А.Ф, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Повријеђени путници су превезени у Клинички центар Универзитета у Сарајеву, гдје су возачу и путницима Е.П. и Т.Х. констатоване тешке, а сувозачу Т.Р. лакше повреде.

Увиђај су извршили службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Пале и након документовања предмета Окружном јавном тужилаштву у Источном Сарајеву, против А.Ф. биће достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу угрожавање јавног саобраћаја.

Полицијској станици Пале јуче је пријављено, да је из породичне куће у Његошевој улици на Палама, украдена моторна пила и тример.

Полицијски службеници извршили су увиђај и у току је рад на проналаску извршиоца кривичног дјела тешка крађа.

Полицији је у уторак, 5. марта, око 21.15 часова, пријављено да је на рејону Јасенова на Палама, пронађено 15 нелегално посјечених стабала јеле и смрче, власништво Шумског газдинства „Јахорина“ Пале.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, извршен је увиђај на лицу мјеста и у току је рад на расвјетљавању кривичног дјела шумска крађа.

У току протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Источно Сарајево евидентирана су три кривична дјела. Јавни ред и мир нарушен је једном, а догодиле су се и четири саобраћајне незгоде.

ИЗВОРПУ Источно Сарајево, фото илустрација
Претходни текстУ Источном Сарајеву ухапшен Сарајлија који је јуче ударио пјешака
Сљедећи текстСутра исплата фебруарских пензија