Насловна Најновије И прије почетка сезоне Требиње пуно туриста

И прије почетка сезоне Требиње пуно туриста

288
0

Првомајски празници показали су да је крајњи југ Српске идеално мјесто за одмор и уживање. Протеклог викенда, сви смјештајни капацитети у Требињу били су попуњени. То је све увертира за нову љетну сезону која званично почиње 19. маја. Туристички радници и ове године истичу да се тражи кревет више.

У Требињу су гости са свих страна. Љепотом југа, климом, културним насљеђем, а највише гостопримством домаћина, очарани су сви који дођу.

Међу гостима, највише је оних из региона. Изнова се враћају у град на Требишњици, улицама старог града, живости у кафићима и ресторанима, шаренилу требињске пијаце и платана.

Мјесто више тражи се и у приватни апартманима и у хотелским смјештајима. Велика заинтересованост гостију за Требиње најављује одличну предстојећу љетну сезону.

Жарко Вицо, из Туристичке организације Требиња, истиче да би ова година требала достићи ону из 2019, годину прије пандемије.

Поред добре гастро и винске понуде, на коју су туристи навикли, споменика, зеленила и паркова ту су и нови садржаји Тутстичке организације. За љубитеље адреналина и руралог туризма ту је вожња квадовима, а ни овог љета неће изостати богат културно-забавни програм.

ИЗВОРртрс
Претходни текстКадети Гласинца савладали екипу Игмана
Сљедећи текст„Пулс града“ 06.05.2023. (ВИДЕО)