Насловна Најновије И сутра облачно са кишом, пљусковима и грмљавином

И сутра облачно са кишом, пљусковима и грмљавином

116
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ и сутра ће бити облачно и свјеже вријеме, уз кишу и пљускове са грмљавином, те дневном температуром ваздуха до 20 степени Целзијусових.

Највише падавина очекује се на југу и западу, гдје ће бити и најхладније, на истоку и сјевероистоку нешто слабије уз више сувог времена са повременим краћим сунчаним интервалима и мало топлије вријеме.

У вечерњим часовима падавине слабе и престају у већини предјела, а саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха од шест до 13 степени, дневна од 14 до 20, у вишим предјелима од 11 степени Целзијусових.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, у сјеверним подручјима источног и сјевероисточног смјера, а у осталим крајевима јужног и југозападног смјера.

Данас је облачно вријеме са кишом и локалним пљусковима.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница три, Чемерно девет, Гацко, Хан Пијесак, Мраковица и Невесиње 11, Kалиновик и Ливно 12, Соколац и Бихаћ 13, Требиње, Бањалука, Градачац, Билећа и Широки Бријег 14, Мркоњић Град, Србац и Тузла 15, Бијељина, Добој, Приједор, Шипово, Бугојно, Мостар и Сански Мост 16, Зворник, Неум, Сарајево и Столац 17, Рибник, Рудо и Зеница 18, Вишеград 19 степени Целзијусових.

ИЗВОРРХМЗ, фото илустрација
Претходни текстНастављена археолошка истраживања пећине Подлипе
Сљедећи текстСоколачки мљекари за три мјесеца испоручили 70.000 литара млијека више