Насловна Вијести Источно Сарајево Катић: Радови на завршетку спортско – рекреативне зоне у Чичи су веома...

Катић: Радови на завршетку спортско – рекреативне зоне у Чичи су веома близу крају

212
0
Радови на завршетку спортско – рекреативне зоне у Чичи су веома близу крају, а рекреативци и спортисти већ могу уживати у ономе на чему смо вриједно радили у протеклом периоду.
 
– Ускоро очекујемо завршетак бициклистичке и пјешачке зоне, а озбиљни смо и успјећемо у намјери да од овог дијела града направимо једну од најљепших оаза за уживање, одмор и рекреацију.
– Циљ нам је да до 2028. године реализујемо све планиране пројекте којима ће Чича постати цјелина, посебно велики капитални пројекат о којем ћемо веома брзо обавијестити јавност, а чију реализацију почињемо идуће године.
– Драги суграђани, сваки пројекат који се реализује, све што се направи, наше је заједничко, зато вас молим да се односимо са пажњом доброг домаћина, да чувамо садржаје којима је наша локална заједница обогаћена, те да их користимо у намјени која им је додијељена, а сви заједно да уживамо у сваком кутку који доприноси визији најпожељнијег мјеста за живот у земљи, истакао је начелник општине Истично Ново Сарајево Јован Катић.
 
ИЗВОРЈован Катић
Претходни текстОдржана завршна радионица у оквиру пројекта „Локалним партнерством до запошљавања на Палама“, РТВИС (ВИДЕО)
Сљедећи текстМајдову бронза на гренд слему у Абу Дабију