Насловна Најновије Квалитет услуга на Јахорини биће још бољи

Квалитет услуга на Јахорини биће још бољи

314
0

Директор Олимпијског центра „Јахорина“ Дејан Љевнаић рекао је да им је циљ да квалитет услуга на планини буде још бољи, те да овај туристички бисер живи 365 дана у години.

– Битно нам је шта туристи мисле, али и људи који живе од Јахорине. Циљ је да нађемо компромис – изјавио је Љевнаић на конференцији за новинаре након округлог стола о подизању квалитета цјелокупне туристичке понуде на овој планини и рјешавању проблема.

Љевнаић се захвалио на подршци предсједнику Репубилке Српске Милораду Додику и Влади Српске, истичући да је на Јахорину у посљедњих неколико година уложено 160 милиона КМ.

Министар трговине и туризма Републике Српске Денис Шулић рекао је данас да ће улагања у Јахорину бити настављена, te да је Влада Српске и до сада највише стајала иза развоја туризма на овој планини.

„Иза ОЦ `Јахорина` је успјешна љетна сезона и то показује да се полако остварује идеја предсједника Српске Милорада Додика да се од Јахорине гради туристичко мјесто које ће трајати током цијеле године“, рекао је Шулић и додао да је крајњи циљ да сваки туриста који дође на Јахорину и Републику Српску осјети добродошлицу и доведе још једног туристу.

Начелник општине Пале Бошко Југовић изјавио је да ће ова локална заједница и у наредном периоду наставити да ради на подизању квалитета туристићке понуде. 

„Нема дилеме да је оно што су урадили Влада Републике Српске на челу са премијером Вишковићем и предсједник Српске Милорад Додик, позиционирало општину Пале на мјесто значајних туристичких дестинација, не само у региону, него и у свијету. Идеја је да оваквих састанка буде што више, да буду конкретни и да дају резултате“, истакао је Југовић.

Општине Пале и Трново финансираће реконструкцију пута на Јахорини до хотела „Шатор“ и „Бистрица“ према Циљној кући, што је најважнији закључак данашњег састанка са представницима републичких и локалних институција, рекао је предсједник Надзорног одбора Олимпијског центра  „Јахорина“ Недељко Елек.

 

ИЗВОРртвис
Претходни текстПетрић нови тренер ОКК Славија
Сљедећи текстСлавија спремна за старт сезоне