Насловна Најновије Коловози мјестимично клизави

Коловози мјестимично клизави

137
0

Саобраћај се овог јутра у Републици Српској и Федерацији БиХ одвија по мјестимично мокрим и клизавим коловозима, а из Ауто-мото савеза Републике Српске упозоравају на одроне на дионицама у усјецима и поред камених косина.

Саобраћај ће данас од 12.00 до 14.00 часова привремено бити обустављан на дионици магистралног пута међуентитетска линија Лапишница – Љубогошта у трајњу 10 минута због минирања терена на каменолому „Хан Дервента“.

Због радова на магистралном путу Градишка – Нова Топола – Клашнице, и изградње три кружна тока на дионици Клашнице један – Нова Топола измијењен је режим у одвијању саобраћаја.

Режим у одвијању саобраћаја измијењен је на споју магистралних путева Градишка – Нова Топола и Чатрња – Градишка због радова на изградњи кружне раскрснице.

Због изградње дионице ауто-пута од петље Јоховац до Вукосавља измијењен је режим у одвијању саобраћаја на петљи Јоховац.

Измјена режима саобраћаја је и на петљи Руданка, због изградње дионице ауто-пута од моста Руданка до тунела Путниково брдо два.

Режим саобраћаја измијењен је и на путном правцу Брод на Дрини /Фоча/ – Хум /Шћепан Поље/, као и у тунелима Чиљеговићи на путу Лапишница – Љубогошта и Сијерачке стијене на магистралном путу Добро Поље – Миљевина.

На магистралном путу Градишка – Козарска Дубица, на улазу у Орахову, због активираног клизишта вози се успорено.

Због оштећења мостова преко ријеке Буковице у мјесту Горњи Подградци и ријеке Јабланице у мјесту Совјак на локалним путевима, обустављен је саобраћај и преусмјерен на алтернативне путне правце.

Измјене у саобраћају су и на путевима Стари Угљевик – Главичице, Фоча – Горажде у Филиповићима и Укрина – Горња Вијака.

На подручју ФБиХ , на дионицама Босански Петровац – Оштрељ – Дрвар и Гламоч -Прилука видљивост је мјестимично смањена због магле или ниске облачности.

На путевима Бихаћ – Босански Петровац, Нови Травник – Бугојно и Ливно – Шуица – Купрес дува јак вјетар.

На магистралном путу Ливно – Шуица, на превоју Борова Глава, дивљи коњи излазе на коловоз.

Спорије због радова током дана саобраћа се на магистралном путу Јабланица – Мостар, као и на улазу у Столац, те на скретању за Ораховицу на подручју Коњица.

На граничним прелазима нема дужих задржавања.

ИЗВОРСрна
Претходни текстКонцерт за Милоша у Фочи
Сљедећи текстДанас облачно са падавинама