Насловна Најновије Кошаркашке легенде на рафтингу Таром и Дрином

Кошаркашке легенде на рафтингу Таром и Дрином

292
0

Узбудљиви спуст гуменим чамцима низ брзаке тиркизне љепотице Таре и ништа мање задивљујуће Дрине туристички је бренд Фоче и Републике Српске у којем ужива и све више познатих личности, а чини се да је постао посебно популаран међу кошаркашима.

Готово у исто вријеме када је на Тари и Дрини боравио шампион НБА лиге Никола Јокић, у чарима ових планинских ријека уживале су и легенде Кошаркашког клуба /КК/ „Партизан“ Предраг Даниловић, Млађан Шилобад и Зоран Стевановић, клупски другови из најуспјешније генерације београдских црно-бијелих која је 1992. године покорила Европу.

Мало је недостајало да се репрезентативац Србије Никола Јокић и предсједник Кошаркашког савеза Србије Предраг Даниловић претходног викенда сретну на Тари.

Само дан након што је Јокић био гост кампа „ДМД“, у камп „Хајлендер“ стигао је Даниловић са пријатељима.

Предсједник Кошаркашког савеза Србије на рафтинг у фочански камп „Хајлендер“ дошао је са Шилобадом и Стевановићем, који тренутно обављају значајне функције у КК „Партизан“, као и познатим београдским стоматологом, професором Стоматолошког факултета Универзитета у Београду Зораном Вулићевићем.

Некадашњи саиграчи из најуспјешнијег састава српске клупске кошарке први пут су боравили на рафтингу Таром и Дрином, а према ријечима њихових домаћина из кампа „Хајлендер“, одушевили су их љепота кањона Таре, бистра вода и узбудљиви брзаци и букови, па се може очекивати да ће се попут Јокића, који је већ годинама гост фочанског рафтинга, радо враћати овом бисеру природе.

Долазак на рафтинг гости из Београда искористили су да посјете и Медицински факултет у Фочи, у чијем стасавању је професор Вулићевић имао значајну улогу.

Уз ове кошаркашке легенде, на рафтингу Таром и Дрином често се може срести и кошаркаш КК „Црвена звезда“ Мирослав Радуљица.

ИЗВОРсрна
Претходни текстТуча посланика у Скупштини Косова: Куртија полили водом (ВИДЕО)
Сљедећи текстНешић: Уклањање табле порука да се треба држати ентитетске линије