Насловна Најновије Лицу са Пала упућиване увредљиве поруке путем телефона и “Фејсбука“

Лицу са Пала упућиване увредљиве поруке путем телефона и “Фејсбука“

828
0

Полицији је пријављено да су лицу са Пала и блиским члановима његове породице, СМС-ом и на „Фејсбуку“, упућене поруке увредљивог садржаја, а у току је рад на расвјетљавању кривичног дјела “прогањање“.

Полицијској станици Пале јуче је пријављено да је непознато лице или више њих, поруке увредљивог садржаја упућивало у периоду од 1. новембра прошле године до сада, што је код пријавитеља изазвало осјећај угрожености, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног тужилаштва Источно Сарајево и у току је предузимање свих мјера и радњи на расвјетљавању кривичног дјела прогањање, додаје се у саопштењу.

Јуче око 9.20 часова, полицијској станици Источна Илиџа, лице чији су иницијали Б.Н., пријавило је да га је у недјељу 8. септембра увече, у Улици Касиндолског батаљона у Источној Илиџи, физички напало лице чији су иницијали Н.З. из Источне Илиџе.

Полицијски службеници поступили су одмах по пријави, саслушали ова лица, као и свједоке догађаја, наводи се у саопштењу.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног тужилаштва Источно Сарајево, који је наложио да полиција предузме законом предвиђене мјере и радње из своје надлежности, те оперативни материјал достави тужилаштву на оцјену и надлежност.

Полицијска станица Источна Илиџа, доставила је извјештај о предузетим мјерама и радњама тужилаштву на даље поступање, наводи се у саопштењу.

У току протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Источно Сарајево евидентирано је једно кривично дјело, јавни ред и мир нарушен је два пута, а догодиле су се четири саобраћајне незгоде.

ИЗВОРПУ Источно Сарајево, Срна, фото илустрација
Претходни текстПад цијена од 10 до 12 фенинга по литру горива у Српској
Сљедећи текстСпорт Клуб незванично сазнаје: Пешић више није селектор Србије