Насловна Uncategorized Лишено слободе лице за којим је расписано 13 потрага

Лишено слободе лице за којим је расписано 13 потрага

333
0

Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево јутрос су око 5,30 часова у мјесту Поткрајеви у општини Пале, након двадесетчасовне потјере лишили су слободе лице иницијала Н.В. из Цазина.

За овим лицем расписано је 13 потрага за почињена кривична дјела Разбојништво и Преваре, од којих три централне потјернице, шест оперативних потрага и четири расписа о трагању, расписаних од стране Министарства унутрашњих послова Републике Српске и више Кантоналних МУП-а. Такође, пронађен је путнички аутомобил Голф 6, које је користило лице Н.В. прилком бјекства, а за које је провјерама утврђено да је предмет кривичног дјела Превара, саопштено је из ПУ Источно Сарајево.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево и у току је криминалистичка обрада лица као и предузимање потребних мјера и радњи у сардњи са другим организационим јединицама МУП-а РС и Кантоналних МУП-а.

Из Полицијске управе Источно Сарајево захваљују се грађанима на сарадњи и РУ Цивилне заштите РС на пруженој техничкој помоћи у проналску лица.

ИЗВОРртвис
Претходни текстБожовић: За капиталне инвестиције три милиона КМ
Сљедећи текстОптужница због напада на полицајца и посједовања хладног оружја у Источном Сарајеву