Насловна Најновије Милош у сриједу путује у Москву

Милош у сриједу путује у Москву

537
0

Наш суграђанин Милош Божовић коначно ће отпутовати у Русију и наставити лијечење.

Како је потврдила његова породица, захваљујући великој пожртвованости и помоћи Жељка Самарџије, бившег амбасадора БиХ у Русији, Милош би у сриједу ујутру требао кренути на пут до Москве.

Турска авиокомпанија ће у сриједу у 8.00 часова из Сарајева Милоша транспортовати до Латвије, а затим санитетом до Моске и тај пут ће трајати 12.00 часова.

“Ово је било једино рјешење, а све захваљујући поменутом господину!Вјеровали смо да ће наш Милош наставити лијечење и овај пут, иако смо имали непредвиђене препреке! Богу хвала и господину Жељку успјећемо! А, што се тиче лажних обећања државних службеника, нека им је на част. Данима су нас само развлачили са лажним обећањима, али ето, има Бога и људи који желе да наш син оздрави”, истиче Александар, отац Милоша Божовића.

Милошева породица се захваљује и људима који су покушавали да се што прије ријеши проблем превоза на наставак лијечења.

Подсјећамо да је посљедња велика акција прикупљања помоћи за наставак Милошевог лијечења завршена у априлу. Бројни појединци, организације, колективи и институције заједно су прикупили више од 500.000 КМ, како би Милош имао новца за неколико терапија матичним ћелијама које су тренутно његова највећа шанса за опоравак.

Терапија је таква да се прима мјесец дана и то сваких пар мјесеци. Посљедња је била у мају и већ се виде помаци.

Како је породица раније саопштавала, објављујићи и видео снимке из Москве, Милош покреће очи и реагује на одређене подражаје. Стога је наставак терапије велика нада за његов опоравак.

ИЗВОРFilter
Претходни текстЕмисија “Пулс града”, 23.10. (ВИДЕО)
Сљедећи текст“Сеоксим сокацима” печење ракије у домаћинству Мила Беатовића (ВИДЕО)