Насловна Најновије “Мис Земље” БиХ Верица Михајловић- понос и амбасадор Фоче

“Мис Земље” БиХ Верица Михајловић- понос и амбасадор Фоче

156
0

У Фочи ће бити урађен велики билборд са сликом “Мис Земље” БиХ Верице Михајловић, ученице четвртог разреда фочанске Средње медицинске школе, која се овом лентом окитила на недавном избору за Мис Балкана у Бањалуци, а општина ће јој помоћи и на наредним такмичењима која је очекују, договорено је на пријему код начелника Милана Вукадиновића.

Начелник општине угостио је данас најљепшу дјевојку у БиХ и честитао јој овај велики успјех, истакавши да ће општина наставити да подржава њен манекенски пут.

“Мис Земље” БиХ каже да су је много обрадовале реакције суграђана и пријем код начелника општине. Свима је захвална на великој подршци.
“За мене је прелијепо искуство и велико задовољство што сам успјела да донесем у Фочу ову ленту. Наравно, сви су дивно реаговали, то су моји Фочаци, тако да нисам ништа мање ни очекивала. Општина је ту од почетка, још и прије такмичења, заиста су велика подршка ”, каже фочанска љепотица.

За наступ на свјетском избору за “Мис Земљњ” у Вијетнаму у новембру ове године пред њом је, како истиче, доста припрема, и физичких и психичких, спремања разних видео садржаја и фотографија.

“Успјећемо да стигнемо све, имамо довољно времена, не сумњам да ће све проћи у најбољем реду”, додала је Михајловићева.

Начелник општине Милан Вукадиновић истиче да је Верица Михајловић понос Фоче и њен прави амбасадор, те да ће локална заједница, као што је то и до сада радила, наставити да подржава и афирмише младе таленте.

“Општина ће увијек бити уз њу, била је и прије самог избора за Мис, а наставићемо даље да јој помажемо око свих неопходних ствари на њеном путу. Договорили смо да урадимо велики билоборд са њеном сликом и натписом “Понос Фоче”, што радимо низ година и промовишемо ђаке и студенте генерације, а сада је дошао ред да се и Верица нађе на билборду”, нагласио је Вукадиновић.

Он је навео да је предложио да се Верици Михајловић за Дан општине- 9. мај, додијели новчана награда, као и да јој општина помогне одлазак на свјетски избор за „Мис Земље“ у Вијетнам.
Општина ће помоћи и у снимању видео спота на познатим фочанским туристичким дестинацијама.

“Верица је изразила жељу да у свом видео споту сними природне љепоте и знаменитости Фоче- рафтинг Таром, језера Зеленгоре, Маглић, Пјешчане пирамиде и ми ћемо јој у томе помоћи. Она ће бити прави амбсадор наше општине, с обзиром да ћемо имати прилику да је гледамо на једном таквом престижном свјетском спектаклу и да промовишемо нашу општину”, рекао је Вукадиновић.

“Мис Земље” БиХ је матурант Средње медицинске школе, а моделингом се бави посљедње четири године.

Након освајања ленте поручује да ће се трудити да јој манекенство и даље буде хоби, а не животни позив, те да јој је приоритет учење и наставак школовања.

У плану јој је да упише студије новинарства и да се бави послом водитеља, о чему сања још од дјетињства.

 

 

 

 

ИЗВОРРадио Фоча
Претходни текстУхапшен предсједник Општине Будва
Сљедећи текстСаопштење организација проистекле из Одбрамбено-отаџбинског рата са подручја општине Власеницa