Насловна Најновије Наредних дана претежно сунчано уз промјенљиву облачност

Наредних дана претежно сунчано уз промјенљиву облачност

164
0

У Републици Српској наредних дана очекује се претежно сунчано вријеме, уз промјенљиву облачност, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Сутра ујутру ће бити претежно ведро и прохладно, око ријека и по котлинама са честом маглаом.

Током дана метеоролози су најавили претежно сунчано и топло вријеме за ово доба године. На сјеверу послије подне и увече очекује се пораст облачности.

Дуваће слаб до умјерен сјеверозападни вјетар.

Минимална температура ваздуха биће од пет до девет, на југу до 12, у вишим предјелима од минус један степен, а максимална од 19 до 25, у вишим предјелима од 15 степени Целзијусових, уз маглу.

У четвртак, 20. октобра, ујутру и прије подне биће мало облачније на сјеверу, док ће у осталим крајевима бити углавном ведро, уз појаву магле око ријека.

Током дана биће претежно сунчано уз промјенљиву облачност, али свјежије него претходних дана. На југу ће бити мало топлије вријеме, а касно увече доће до пораста облачности.

Минимална температура ваздуха од пет до 11, у вишим предјелима од минус један, а максимална од 13 до 19, на југу до 23 степена Целзијусова.

У петак, 21. октобра, биће претежно облачно и углавном суво вријеме, ујутру уз честу појаву магле. На југу ће бити сунчаних периода уз малу до умјерену облачност.

Минимална температура ваздуха биће од два до осам, на југу до 12 степени, а максимална од 16 до 22, у вишим предјелима од 12 степени Целзијусових.

ИЗВОРсрна
Претходни текстДанас бројање гласова из Приједора
Сљедећи текстГласови пребројани, одступања минимална