Насловна Најновије Наредних дана промјенљиво, крајем седмице сунчано

Наредних дана промјенљиво, крајем седмице сунчано

123
0

У Републици Српској ће у наредна два дана бити промјенљиво и хладније вријеме, повремено са кишом, док ће у четвртак и петак, 27. и 28. априла, бити претежно сунчано, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Сутра ће ујутру падавине накратко слабити и престати у већини предјела, а већ око поднева поново ће са запада стићи падавинска зона која доноси захлађење, јаку кишу и пљускове са грмљавином. Понегдје ће бити услова за локалне непогоде.

Минимална температура ваздуха биће од четири до 11, а максимална од 12 на западу до 18 на истоку, у вишим предјелима на западу од осам степени Целзијусових.

У сриједу, 26. априла, ујутру ће бити облачно и свјежије са кишом. Током пријеподнева падавине ће слабити и престати прво на западу и југу уз постепено разведравање. Поподне ће падавине престати и на истоку.

Минимална температура ваздуха од пет до 10, у вишим предјелима од два, а максимална од 10 на истоку до 17 на западу, у вишим предјелима од пет степени Целзијусових.

У четвртак, 27. априла, ујутру ће бити хладно и претежно ведро са слабим мразом у вишим предјелима. Током дана биће претежно сунчано и постепено топлије.

Минимална температура ваздуха од један до осам, у вишим предјелима од минус два, а максимална од 14 до 20, у вишим предјелима од девет степени Целзијусових.

У петак, 28. априла, биће претежно сунчано уз промјенљиву облачност и постепено топлије, док су врло слабе падавине могуће само понегдје у вишим предјелима.

Минимална температура ваздуха од три, на југу до девет, у вишим предјелима од нула степени, а максимална од 15 до 21, у вишим предјелима од 12 степени Целзијусових. 

ИЗВОРсрна
Претходни текстПланиран упис 102 ученика у прве разреде
Сљедећи текстПоклон општине – дружење пензионера у Вишеградској бањи