Насловна Најновије Наставак имплементације и финализације пројекта Фоча – Шћепан Поље

Наставак имплементације и финализације пројекта Фоча – Шћепан Поље

145
0

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Чубриловић и делегација Свјетске банке потврдили су данас опредијељеност за наставак имплементације и финализације пројекта изградње магистралног пута Фоча – Шћепан Поље.

Чубриловић је боравио у општини Фоча, гдје се састао са директором Свјетске банке за регију западног Балкана Сјаоћинг Ју /Xиаоqинг Yу/, шефом Канцеларије Свјетске банке за БиХ и Црну Гору Кристофером Шелдоном и специјалистом за транспорт и регионалним координатором за транспорт за западни Балкан Свјетланом Вукановић, саопштено је из ресорног министарства.

На састанку су договорени наредни кораци и установљена техничка рјешења на реализацији пројекта изградње магистралног пута Фоча – Шћепан Поље.

Након обиласка трасе магистралног пута, Чубриловић и чланови делегације Свјетске банке истакли су да је направљен значајан искорак на комплетирању пројектне документације и активности у циљу осигурања додатних средстава за изградњу пута, наведено је у саопштењу.

Чубриловић је поновио да је један од најважнијих инфраструктурних пројеката изградња магистралног пута Брод на Дрини – Шћепан Поље, те да се континуирано предузимају неопходне активности, у сарадњи са Свјетском банком, „Путевима Републике Српске“, Министарством комуникација и транспорта БиХ и Владом Црне Горе.

Састанку су присуствовали и помоћник министра за друмски саобраћај Драган Станимировић, замјеник начелника општине Фоча Весна Рашевић и начелник Одјељења за привреду и друштвене дјелатности општине Фоча Оливера Елез.

ИЗВОРртрс
Претходни текстНобило: Свако има право на поштено суђење, морамо се макнути из Сарајева
Сљедећи текстСтикери „Граница постоји“ пред зградом Суда и Тужилаштва БиХ