Насловна Најновије Незапамћено невријеме – страдала жена, десетине повријеђених, домаћинства без струје (ВИДЕО)

Незапамћено невријеме – страдала жена, десетине повријеђених, домаћинства без струје (ВИДЕО)

194
0
Једна жена погинула је на подручју дистрикта Брчко, док је више од 20 особа затражило љекарску помоћ, након што је ово подручје погодило јако невријеме праћено снажним вјетром, кишом и градом.
 
Љекарску помоћ због повреда затражило је више од десет лица на подручју Бијељине, гдје је више од 5.000 домаћинстава остало без електричне енергије.

Снажан вјетар носио је стабла и дијелове кућа и зграда.

Бањалучки аеродром, због оштећења крова, затворен је за саобраћај.

Олуја је захватила Козарску Дубицу, регију Кнежпоља, Костајницу, Добој, Модричу и Теслић, а у Броду је вјетар скидао цријеп са кровова, обарао дрвеће и ломио гране.

Због велике штете, коју је нанио вјетар праћен кишом, у Шамцу је проглашено стање елементарне непогоде. Начелник општине Ђорђе Милићевић рекао је да ће два комунална предузећа заједно са полицијом, Цивилном заштитом и ватрогасцима кренути јутрос у рашчишћавање улица.

Жељезнице Републике Српске увеле су ограничење у теретном и путничком жељезничком саобраћају на дионицама Шамац-Добој-Маглај, Костајница-Бањалука и Добој-Петрово Ново због оштећења изазваним снажним невременом.

Јако олујно невријеме са кишом, грмљавином и јаким ударима вјетра поново је ноћас погодило Бањалуку. Невријеме је почело око пола три, а нема података о евентуалној материјалној штети.

 
 
ИЗВОРРТРС
Претходни текстБијељина: У олујном невремену повријеђено осам особа (ВИДЕО)
Сљедећи текстДодик са Вучићем и патријархом Порфиријем у Београду