Насловна Вијести Није ни слутила какав преокрет јој живот спрема: Филмска љубавна прича Иване...

Није ни слутила какав преокрет јој живот спрема: Филмска љубавна прича Иване и Марка Вулете

430
0
Ивана Вулета је на набољи могући начин учинила да се за Србију још једном чује.

 

Најуспјешнија српска атлетичарка Ивана Вулета је џиновским скоком од 7.14 метара освојила златну медаљу на Свjетском првенству у Будимпешти.

Ивана је још једном учинила да сви будемо поносни на њу, али и да се име Србије чује далеко ван њених граница. Као и увек највећа подршка јој је био њен супруг Марко Вулета, који јој је годинама даје вјетар у леђа.

Многима је Ивана и даље позната под девојачким презименом Шпановић, али она заправо годинама носи презиме садашњег супруга.

Ивана је Марка упознала када се најмање надала, ни не слутећи да ће баш тада пронаћи љубав свог живота.

Прије него што је постала госпођа Вулета, Ивана Шпановић није ни слутила какве преокрете јој живот спрема. Успјешна спортисткиња се, наиме, читаву деценију забављала са тренером Владимиром Кумрићем, са којим је пет година била и вјерена.

Њих двоје упознали су се 2008. године, након Олимпијских игара у Пекингу. Срели су се једне вечери у Зрењанину, а Ивана је сутрадан начинила први корак и послала му смс поруку.

Након тога су почели да живе заједно, вјерили се, али у брак нису упловили. Када је све говорило да ће наша успјешна спортисткиња упловити у брачне воде, услиједико је раскид.

Средином 2019. године, Ивана Шпановић признала је да је раскинула вјеридбу са Владимиром.

„Одређено време нисам у емотивној вези, али о томе не желим да причам јер ми је приватност веома важна. Наш однос је остао пријатељски, какав и треба да буде после толико времена“, рекла је она тада за „Хелло“.

Три мјесеца касније, у јавности је осванула вијест да је најбоља и најљепша српска атлетичарка поново срећна. Након краха љубави са Владимиром, њено срце је освојио фитнес тренер из Новог Сада Марко Вулета.

Ивана није могла дуго да крије срећу, па је крајем 2019. године признала да је Марко заслужан за то што опет има осмијех на лицу.

„Не волим превише да причам о дешавањима ван стазе, али да, десила се нова љубав. Она је лепа ствар која је обележила крај ове године и због које у 2020. улазим срећна. Марко није из света атлетике, али не мањка разумевања с његове стране, уз његову подршку сам емотивно испуњена, а када је тако, уз напоран рад и мало спортске среће, могу најбоље да скочим“, рекла је Ивана тада за медије.

Ивана и Марко су се вјерили на једном ранчу надомак Београда, а потом су се на истом мјесту прошле године и венчали. Детаље свадбе успјели су да у великој мери сакрију од јавности, а познато је да су на вјенчању окупили најужи круг породице и пријатеља, као и да је званице увесељавала пејвачица Едита Арадиновић, преноси Б92

ИЗВОРБ92
Претходни текстПовријеђени мушкарац и жена животно угрожени
Сљедећи текстДанас додјела станова повратничким породицама у Источном Новом Сарајеву