Насловна Најновије ОК „Хе на Дрини“ првак јесењег дијела првенства

ОК „Хе на Дрини“ првак јесењег дијела првенства

171
0

Одбојкашки клуб „ХЕ на Дрини“ из Вишеграда први дио првенства у оквиру Друге лиге Републике Српске /група три/ завршио је на првом мјесту и у наредној години очекује пласман у већи ранг такмичења, речено је на пријему код начелника Младена Ђуревића.

Предсједник Клуба Раде Баралић истакао је да је на састанку, између осталог, било ријечи о даљем финансирању ОК „ХЕ на Дрини“ јер виши ранг такмичења захтијева и већа финансијска средства.

„Уважавајући чињеницу да се у нашем граду увећава број клубова што изискује и већа издавања за спорт мислим да би уколико би нам се изашло у сусрет ми могли остварити добар пласман“, рекао је Баралић.

Он је додао да је један од приоритета и боље гријање у просторијама за тренинге.

Ђуревић је истакао да Одбојкашки клуб „ХЕ на Дрини“ заслужује посебну пажњу с обзиром на то да се ради о женском клубу који је при том и веома успјешан у досадашњем дијелу такмичења.

„Сарадња између општине и овог клуба је на завидном нивоу, а данас смо разговарали о потребним средствима за наредну годину. Надамо се да ћемо моћи да испунимо њихова очекивања, а све с циљем најбољег предстваљања наше општине, али прије свега здравља наше дјеце која се баве било којим спортом у овом граду“, рекао је Ђуревић.

ИЗВОРСрна
Претходни текстИсточно Сарајево: За област културе и невладине организације из буџета града 70.000КМ
Сљедећи текстСоколац: Више од 3.000 КМ за српску дјецу на Косову и Метохији