Насловна Вијести Источно Сарајево Олимпијски бар на врху Јахорине мјесто бескрајне забаве најмлађих посјетилаца ове планине

Олимпијски бар на врху Јахорине мјесто бескрајне забаве најмлађих посјетилаца ове планине

157
0

Олимпијски бар на врху Јахорине још једном је био мјесто бескрајне забаве најмлађих посјетилаца ове планине, који су  данас  стигли на  додjелу скија из акције „Хиљаду скија за нашу дjецу“. Додjели 27 пари скија  малишанима претходила је конференција за медије, у којој су учешће, уз директора Олимпијског центра Јахорина, Дејана Љевнаића, узели представници компаније „Mozzart“.

-Изузетно сам радостан због нашег заједничког окупљања у Олимпијском бару, који је постао место традиционалног окупљања и доделе вредних награда за најбоље амбасадоре наше планине, децу. Иза мене се, у овом тренутку, налази вредних 27 малишана, који су у наш Олимпијски бар пристигли у присуству својих родитеља, браће и сестара, како би преузели награде које су освојили учешћем у акцији “Хиљаду скија за нашу децу”. Њихове награде су, како и сам назив акције говори, изузетно квалитетне скије, на којим их већ приликом наредне посете очекујем на јахоринским стазама. Изузетно ми је драго што су неки од малишана из Србије, те да приликом сваке доделе имамо барем неколико малишана из суседних земаља, али и оних мало даљих. Дечица која ће данас својим кућама однети свој први пар скија узраста су од 5 до 17 година, што значи да малишани свих старосних доби радо учествују, до сада смо свеукупно поделили више од 500 пари скија, у чак 30 додела које смо од самог почетка акције реализовали, што ме чини јако поносним, истакао је  Љевнаић.

ИЗВОРOlimpijski centar Jahorina
Претходни текстТријумф Србије на старту Свјетског купа
Сљедећи текстУ Бањалуци састанак владајуће коалицијe