Насловна Најновије Пале: Дани Душка Трифуновића

Пале: Дани Душка Трифуновића

251
0

Традиционална манифестација Дани Душка Трифуновића, посвећена овом књижевнику, пјеснику и телевизијском аутору, почеће вечерас на Палама.

Биће одржано музичко-поетско вече са глумцем Иваном Босиљчићем под називом „Наше вече“ – најављено је из Културно-спортског центра Пале.

Програм за одрасле „Буквално так“ биће одржан сутра у сали Културног центра Пале, а од 19.00 часова на манифестацији ће учествовати пјесници, писци и књижевници Бранко Перић, Горан Врачар, Мира Булатовић, Сњежана Галинац и Александра Шаренац.

Током вечери биће представљена и књига „Твој нас уздиже стих“ аутора Бранка Перића, а у музичком дијелу програма учествоваће и Музички ансамбл „Пале“.

Књижевници Александра Шаренац и Мира Булатовић у четвртак, 14. септембра у 11.00 часова са ученицима основних школа са подручја града Источно Сарајево учествоваће у програм за дјецу под називом „Дјеци у част“.

Истог дана, програм ће бити настављен проглашењем побједника и додјелом награда за финалисте конкурса за најбољи литерарни рад о теми „Срце је чудна звијер“ у сали Културног центра Пале.

У забавном дијелу програма учествоваће ученици паљанског одјељења Школе за основно музичко образовање Источно Сарајево.

Манифестација Дани Душка Трифуновића трајаће до четвртка, 14. септембра.

ИЗВОРсрна
Претходни текстСрпска богатија за 32 бебе
Сљедећи текстПромоција пројекта „Повећање активности спортско-рекреативног центра Тврдимићи кроз увођење нове туристичке понуде“