Насловна Најновије Пејић: До десет часова прикупљено 80 доза крви

Пејић: До десет часова прикупљено 80 доза крви

196
0

Акција добровољног давања крви у организацији Удружења  добровољних давалаца крви Сарајевско – романијске регије почела је јутрос у спортској дворани на Тргу Републике Србије у Источном новом Сарајеву. Акција се одржава поводом манифестације „Дани Источног Сарајева“, Дана и славе града Источно Сарајево – свети Петар Дабробосански.

До десет часова 80 доза крви је узето, истакла је за Радио Источно Сарајево у Јутарњем програму, Госпава Пејић предсједник Удружења  добровољних давалаца крви Сарајевско – романијске регије. Према њеним ријечима потребе за крвљу су велике широм Републике Српске и апеловала је на све који су у могућности да се до 15 часова одазову овој акцији.

„Свака јединица коју добијемо је драгоцјена и поносни смо на наше суграђане јер је одзив до 10 часова велики,“ рекла је Пејић

Предсједница Удружења  добровољних давалаца крви Сарајевско – романијске регије најавила је да ће у октобру мјесецу бити одржане двије акција, а прва ће бити одржана на Економском факултету Универзитета у Источном Сарајеву.

ИЗВОРртвис
Претходни текстБубић: Суд БиХ увучен у правосудни „живи пијесак“
Сљедећи текстПотписан Уговор о студентској пракси