Насловна Најновије Пионирке ОК ,,Младост“ осигурале пролазак у други круг такмичења

Пионирке ОК ,,Младост“ осигурале пролазак у други круг такмичења

147
0
Први пут у посљедњих 15 година пионирке Одбојкашког клуба “Младост” Рогатица прошле су у други круг такмичења Пионирске лиге Републике Српске.

Подмлађена екипа, предвођена перспективним капитеном Викторијом Николић, успјела је да постигне овај резултат побједама у групи 7.

– Квалитетан тренерски рад претходне четири године се исплатио и изњедрио неколико квалитетних одбојкашица. Међу њима је Викторија Николић која је у фебруару ове године била на списку припрема пионирске репрезентације Србије, а затим је услиједио и позив од Одбојкашког савеза Војводине да присуствује кампу на којем се окупљају таленти Војводине. Уз капитена у току лиге посебно су се истакле Дејана Ујић и Јана Поповић, талентоване одбојкашице од којих се у наредном периоду очекује много – рекли су у ОК “Младост”.

У подмлађеном саставу екипе дебитовале су: Радмила Ћебић, Анђела и Ђурђина Деспет, Дуња Радоњић, Милица Бијељанин, Јана Лимић, Емилија Иконић, Марија Гојковић, Ивана Пухалац и Ања Ујић.

Тренутно у ОК “Младост” тренира 70 дјевојчица распоређених у неколико селекција. Одбојка у Рогатици постаје све популарнија, а врата овог клуба отворена су за све заинтересоване током цијеле године.
ИЗВОРопштина рогатица
Претходни текстОпштина Источно Ново Сарајево увијек подршка успјешним грађанима
Сљедећи текстСтижу “Бајке” у издању Завода за уџбенике и наставна средства Источно Сарајево