Насловна Најновије Погледајте какво нас вријеме очекује током викенда

Погледајте какво нас вријеме очекује током викенда

217
0

У Републици Српској сутра се очекује киша са пљусковима и грмљавином, локално је могућа појава града и олујног вјетра, док ће у недјељу бити углавном суво, понегдје са краткотрајном кишом, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Сутра ујутру и прије подне биће сунчано и топло, а средином дана очекује се наоблачење од запада ка истоку, које доноси кишу и пљускове са грмљавином. Очекују се и локалне непогоде, уз могућу појаву града и олујног вјетра.

На југу ће остати претежно сунчано и врло топло вријеме.

Јуатрња температура ваздуха биће од 16 до 22, на југу до 25, а дневна од 27 до 33, на југу до 36, у вишим предјелима од 23 степена Целзијусова.

У недјељу, 23. јула, биће топло уз сунчане периоде и промјенљиву облачност. Очекује се углавном суво вријеме, само понегдје ће бити краткотрајне кише и пљускова. На југу ће и даље бити сунчано и врло топло.

Јутарња температура ваздуха биће од 18 до 23, у вишим предјелима од 14, а дневна од 26 до 33, на југу до 36, у вишим предјелима од 23 степена Целзијусова.

У понедељак, 24. јула, биће претежно сунчано и врло топло.

Јутарња температура ваздуха биће од 18 до 25, у вишим предјелима од 15, а дневна од 33 до 39, у вишим предјелима од 27 степени Целзијусових. 

ИЗВОРсрна
Претходни текстДанас топло, послије подне могуће непогоде
Сљедећи текстНа Рачи дуга колона теретних возила, користити гранични прелаз Павловића мост