Насловна Вијести Источно Сарајево Помоћник министра у посјети Источном Новом Сарајеву

Помоћник министра у посјети Источном Новом Сарајеву

186
0

Помоћник министра за предшколско и основно васпитање и образовање Републике Српске Наташа Цвијановић боравиће данас у Источном Новом Сарајеву гдје ће посјетити ресурсни центар за инклузивно васпитање и образовање у Основној школи „Свети Сава“ и разговарати са начелником општине Јованом Катићем.

Цвијановићева ће у 9.00 часова обићи канцеларију ресурсног центра за инклузивно васпитање и образовање у просторијама ове школе, који је основан у оквиру бањалучког Центра „Заштити ме“, у Карађорђевој улици број 1, најављено је из Министарства.

У 10.00 часова Цвијановићева ће разговарати са начелником општине Источно Ново Сарајево Јованом Катићем и након састанка посјетити локацију на којој ће бити изграђена нова основна школа у Источном Сарајеву за чији почетак изградње је Влада Републике Српске обезбиједила 1,5 милиона КМ.

У саопштењу се наводи да ће снимање кадрова бити омогућено на почетку састанка у кабинету начелника Катића, а изјаве за медије планиране су на локацији будуће основне школе у Дечанској улици.

ИЗВОРсрна
Претходни текстДанас сунчано, послије подне могући пљускови
Сљедећи текстНесметано одвијање саобраћаја на већини путева