Насловна Најновије Попуст на тродневне улазнице: „Demo weekend“ powered by Aquarius

Попуст на тродневне улазнице: „Demo weekend“ powered by Aquarius

229
0

Највећи фестивал демо бендова у југоисточној Европи „Демофест“ нуди јединствену прилику. „Demo weekend“ је пред нама, а то значи улазнице у пола цијене.

Наиме, свако ко купи тродневну улазницу у петак, суботу или недјељу, Демофест му, заједно са организатором фестивала, агенцијом Aquarius, нуди попуст од чак 50 одсто.

Напомињемо да ће све улазнице купљене током „Demo weekend-a“, односно 7., 8. или 9. јула важити искључиво за улаз на тврђаву Кастел од 20.00 до 21.00 час, сваког дана фестивала.

Јер, као и сваке године, и ове желимо створити услове у којима ћемо у што већем броју подржати све демо бендове који су ушли у ужи круг и добили прилику наступати на великој бини Демофеста.

Као што је познато, од свог самог почетка Демофест је важио за фестивал који младим, неафирмисаним бендовима пружа прилику за представљање и промоцију ауторског рада, што је један од главних циљева овог фестивала.

– И баш због тога, овим попустом желимо омогућити свим талентованим бендовима који су изабрани као најбољи на конкурсу Демофеста“, да осјете како је то наступати пред многобројном публиком. А да бисмо у томе успјели потребо је да нас што више дође до 21 час кад на бину излазе наши демо бендови – саопштио је Демофест.

Пoдсјећамо, поред талентованих демо бендова, на тврђаву Кастел нам долазе и фантастичне свјетске и регионалне звијезде, које ће учинити три фестивалска дана незаборавним и вриједним посјете, а неки од њих су Morcheeba, Parov Stelar, Laibach, Femi Kuti, Dub FX, Кирил Џајковски, MKDSL, Бојана В, Ђорђе, Hiljson Mandela, Стерео Банана, KOIKOI, Nipplepeople, Macha Ravel, Sunshine и многи други.

Зато пожурите и обезбиједите себи улазнице за велико музичко путовање које ће се одржати у Бањалуци, на тврђави Кастел од 20. до 22. јула.

 

ИЗВОРртрс
Претходни текстЈавни конкурс за упис ученика у трећи разред Средње школе унутрашњих послова
Сљедећи текстЗатечени у крађи у девестираном објекту студентског дома у Палама