Насловна Најновије Потврђена оптужница против оца и мајке дјечака који је починио масовно убиство...

Потврђена оптужница против оца и мајке дјечака који је починио масовно убиство у „Рибникару“

277
0

Виши суд у Београду потврдио је оптужницу против оца и мајке дјечака који је починио масовно убиство у Основној школи „Владислав Рибникар“.

Кривично ванпретресно вијеће Вишег суда у Београду потврдило је данас рјешењем оптужницу против Владимира К. и Миљане К., оца и мајке дечака К.К. који је 3. маја у Основној школи „Владислав Рибникар“ убио девет вршњака и чувара те школе.

Поред оца и мајке оптужени су и власник стрељачког клуба „Партизан практикал шутинг“ Р. И. и инструктор у том клубу Н. М. Против наведеног рјешења дозвољена је жалба Апелационом суду у Београду, у року од три дана од дана пријема рјешења, наводи се у саопштењу тог суда.

Више јавно тужилаштво у Београду подигло је 10. октобра оптужницу против Владимира К., оца дјечака који је 3. маја у Основној школи „Владислав Рибникар“ убио девет вршњака и чувара.

Тужилаштво је за њега тражило 12 година затвора, а за мајку дјетета двије и по године. Оптужница и против предсједника и радника стрељане због лажног свједочења – за њих се траже по три године затвора.

ИЗВОРртс
Претходни текстМатична библиотека Источно Сарајево постала је пријатељ Фондације „За породицу“
Сљедећи текстЕлектродистибуција Пале у овој години уложила 1.500.000 КМ у пројекте на Јахорини (Видео)