Насловна Најновије Потврђена оптужница против оца који је физички напао кћерку у Источној Илиџи

Потврђена оптужница против оца који је физички напао кћерку у Источној Илиџи

715
0

Основни суд на Сокоцу потврдио је оптужницу против мушкарца чији су иницијали Д.Б. /41/ због кривичног дјела насиље у породици јер је у Источној Илиџи, након краће вербалне препирке, физички напао своју кћерку.

Њему се на терет ставља да је 7. јула ове године у Равногорској улици примјеном насиља, дрским и безобзирним понашањем угрозио спокојство и тјелесни интегритет своје кћерке, којој је нанио повреде у виду оштећења обје подлактице са огуљотином, саопштено је из Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево.

Основни суд на Сокоцу потврдио је оптужницу и против Н. Х. /41/ због кривичног дјела неовлаштена производња и промет дроге јер је код њега приликом претреса у Улици академика Петра Мандића на подручју Источне Илиџе 12. новембра 2020. године понађена цигарета са сувом зељастом материјом, укупне масе 1,45 грама.

Оптужени је и у стану на подручју Источне Илиџе направио лабораторију за вјештачки узгој индијске конопље, а приликом претреса стана пронађена је и одузета једна пластична кеса у којој је било 88 грама амфетамина, неколико таблета МДМА, двије тегле у којима је била одређена количина супстанце тетрахидроканабиол, као и опрема за вјештачки узгој индијске конопље.

ИЗВОРсрна
Претходни текстЗа реализацију пројекта „Повезивање региона, дијаспоре и Града Источно Сарајево“ 10.000 КМ
Сљедећи текстРадно вријеме на подручју општине Источно Ново Сарајево током празника