Насловна Најновије Потписан Споразум о оснивању Туристичко-информативног центра у општини Источно Ново Сарајево

Потписан Споразум о оснивању Туристичко-информативног центра у општини Источно Ново Сарајево

147
0
Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић и начелник општине Источно Ново Сарајево данас су потписали Споразум о оснивању Туристичко-информативног центра у општини Источно Ново Сарајево.

Градоначелник Ћосић је захвалио начелнику Катићу на подршци идеји за коју се залаже већ дуго времена, а то је да на нивоу града постоји јединствена Туристичка организација са шест инфо-центара по општинама.

Туризам на подручју Источног Сарајева је нешто што сигурно може боље да се искористи у интересу и општина и града, као и свих грађана.

,,Туристичка организација Града Источно Сарајево, са својим центрима по општинама, веома озбиљно ће приступити промоцији туристичких потенцијала на подручју Источног Сарајева како бисмо привукли што више људи у наш град и у зимском и у љетном периоду. Наравно, то све треба да прати посвећен рад и других надлежних органа који ће се у свом домену потрудити да се повећање броја туриста позитивно одрази не само на пружаоце услуга смјештаја и угоститеље, него и на финансије наших локалних заједница“, поручио је Ћосић.
ИЗВОРљубиша ћосић, фб
Претходни текстСутра облачно са кишом
Сљедећи текстОтворена продајна изложба