Насловна Најновије Потписан Споразум о суфинансирању куповине Аутобуске станице Соколац

Потписан Споразум о суфинансирању куповине Аутобуске станице Соколац

287
0
Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић, данас је са начелником општине Соколац Милованом Бјелицом потписао Споразум о суфинансирању куповине Аутобуске станице Соколац и помоћних објеката који су у служби аутобуске станице.
 
Куповином аутобуске станице биће ријешен проблем аутобуског стајалишта у Сокоцу ради задовољавања потреба становника ове општине и свих других грађана који користе услуге аутобуског саобраћаја, а биће обезбијеђено и земљиште за изградњу Ватрогасног дома на Сокоцу за потребе Територијалне ватрогасно-спасилачке јединице Града Источно Сарајево.
 
Град Источно Сарајево ће за ове потребе издвојити 150.000,00 КМ, док ће општина Соколац обезбиједити 316.588,00 КМ, што уједно представља преостали износ укупне процијењене тржишне вриједности.
 
„Важан договор за Соколац, а самим тим и град, јер одсликва наше залагање за што боље и квалитетније саобраћајно повезивање општина са подручја Источног Сарајева“, истакао је градоначелник Ћосић.
 
Ћосић је додао да је намјера да се изгради трећа трака преко Романије, тунел од Источног Новог Сарајева и Источне Илиџе до Пала, освијетле кључне саобраћајнице које повезују градске општине, јер, како је навео, без добрих и сигурних путева, као и свих других услова за квалитетно и безбједно одвијање саобраћаја нема ни модерног града какав заслужују становници Источног Сарајева.
ИЗВОРфб љубиша ћосић
Претходни текстУ суботу хуманитарац Максо дијели пакетиће
Сљедећи текстУ петак претежно облачно и знатно топлије